VHS naar digitaal

Hoe ziet een VHS band eruit?

Wij heten niet voor niets “VHSnaarDigitaal”. De VHS band is de eerste type band die wij aanboden voor onze digitale conversieservice!

Een VHS-band is een iconisch object uit de jaren 80 en 90, dat werd gebruikt om films en televisieprogramma’s op te nemen en af te spelen. Het is een plastic cassette van ongeveer 18 cm breed en 10 cm hoog, met een magnetische tape erin die tot 4 uur video kan opslaan. Als u nog VHS-banden heeft liggen en u wil deze kostbare herinneringen bewaren, dan is het belangrijk om ze te digitaliseren. Daarnaast hoeft u uw VHS banden niet langer te bewaren, wat ruimte in uw huis bespaart. Bovendien zijn digitale bestanden veel gemakkelijker te delen met familie en vrienden dan fysieke VHS-banden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partij om uw VHS-banden te digitaliseren, dan is VHSnaarDigitaal de juiste keuze voor u. We bieden hoogwaardige digitale 1:1 conversieservices en zorgen ervoor dat uw kostbare herinneringen veilig en gemakkelijk kunnen worden bewaard en gedeeld.