Hi8 naar digitaal

Hoe ziet een Hi8 band eruit?

Een Hi8 tape is een magnetische videotape die in de jaren ’80 en ’90 werd gebruikt om video’s op te nemen en af te spelen. Het formaat was een upgrade van de standaard 8mm tape en bood betere beeldkwaliteit en geluid dan zijn voorganger.

Een Hi8 tape is ongeveer zo groot als een creditcard en wordt afgespeeld met behulp van een speciale videorecorder. De tape heeft een smalle strip van magnetisch materiaal die op en neer beweegt over een opnamekop, waardoor de beelden en het geluid worden vastgelegd en afgespeeld.

Als u nog steeds waardevolle herinneringen opgeslagen heeft op Hi8 tapes, is het verstandig om deze te laten digitaliseren voordat ze verloren gaan. Bij VHSnaarDigitaal bieden wij een professionele digitaliseringsdienst voor Hi8 tapes aan. Wij zetten uw Hi8 tapes om naar een digitaal formaat van hoge kwaliteit, zodat u uw herinneringen kunt bekijken op uw computer, tablet of televisie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partij om uw Hi8 banden te digitaliseren, dan is VHSnaarDigitaal de juiste keuze voor u. We bieden hoogwaardige digitale 1:1 conversieservices en zorgen ervoor dat uw kostbare herinneringen veilig en gemakkelijk kunnen worden bewaard en gedeeld.