Over ons

Hallo, mijn naam is Robert Versteeg en ik ben de eigenaar van VHSnaarDigitaal. Ik ben gestart met dit bedrijf nadat mijn beide grootouders waren overleden en zij mijn familie een grote krat met een heleboel videobanden nalieten. Ik besefte dat deze videobanden een belangrijke historische waarde hadden en dat we ze niet zomaar weg konden gooien. Daarom besloot ik om deze videobanden te digitaliseren, zodat we ze voor de toekomst konden bewaren.

Na het digitaliseren van de videobanden van mijn familie, realiseerde ik me dat er veel meer mensen waren die behoefte hadden aan deze service. Veel mensen hebben nog oude videobanden liggen, maar hebben geen videorecorder meer om deze af te spelen. Het zou zonde zijn als al deze waardevolle herinneringen verloren zouden gaan. Daarom besloot ik om VHSnaarDigitaal op te richten en deze service aan te bieden aan anderen. Ik geniet ervan om mensen te helpen hun kostbare herinneringen te bewaren en te delen met hun dierbaren. Ik werk met veel zorg en aandacht aan elk project, en ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn.

Als u nog oude videobanden of smalfilms heeft liggen die u graag wilt digitaliseren, dan bent u bij VHSnaarDigitaal aan het juiste adres.
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor een offerte op maat. Ik help u graag om uw waardevolle herinneringen voor altijd te bewaren.

Uw dierbare herinneringen, klaar voor de toekomst.