Super8 film naar digitaal

Hoe ziet Super8 film eruit?

Een Super 8 film ziet eruit als een spoel, meestal gemaakt van plastic of metaal, met verschillende lengtes film erop gewikkeld. Het formaat van de film is 8 millimeter breed en heeft perforaties aan de randen om het door de projector te kunnen trekken.
Super 8 films waren populair in de jaren ’60 en ’70 en werden vaak gebruikt om vakanties, familie-evenementen en andere persoonlijke momenten vast te leggen. De filmkwaliteit is niet zo hoog als die van moderne digitale camera’s, maar het heeft een charmante vintage uitstraling die nog steeds geliefd is bij veel mensen.

Als u nog steeds waardevolle herinneringen opgeslagen heeft op Super8 film, is het verstandig om deze te laten digitaliseren voordat ze verloren gaan. Bij VHSnaarDigitaal bieden wij een professionele digitaliseringsdienst voor Super8 film aan. Wij zetten uw Super8 films om naar een digitaal formaat van hoge kwaliteit, zodat u uw herinneringen kunt bekijken op uw computer, tablet of televisie. Naast het digitaliseren, frissen wij de film op door frames toe te voegen, te stabiliseren en te verscherpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partij om uw Super9 films te digitaliseren, dan is VHSnaarDigitaal de juiste keuze voor u. We bieden hoogwaardige digitale 1:1 conversieservices en zorgen ervoor dat uw kostbare herinneringen veilig en gemakkelijk kunnen worden bewaard en gedeeld.