Het digitaliseringsproces

 • Offerte aanvragen en goedkeuren

  Het digitaliseringsproces begint met het vrijblijvend aanvragen van een offerte. Binnen uiterlijk twee werkdagen ontvangt u deze offerte in uw mailbox waarna u uw opdracht aan ons kunt bevestigen.

 • Stuur de videobanden naar ons op

  De offerte is aanvaardt en de opdracht is ingediend. Nu is het tijd om de videobanden bij ons in te leveren. Dit kan via PostNL, onze Ophaal- en Retourservice of u kunt de banden bij onze studio bezorgen in IJsselstein.

 • Wij beginnen met het digitaliseren

  Na het ontvangst van uw materiaal sturen wij u hiervan een bevestigingsmail. Wij beginnen direct aan het digitaliseren van uw videobanden. Dit proces duurt enkele werkdagen waarna wij het gedigitaliseerde materiaal op een harde schijf of USB-stick plaatsen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw materiaal op te slaan in een eigen persoonlijke cloud.

 • Wij sturen uw materiaal retour en leveren de opdracht

  Wanneer wij 100% tevreden zijn met de resultaten, sturen wij de videobanden inclusief uw gedigitaliseerde materiaal naar u retour. U ontvangt het opslaggeheugen in een stevig doosje dat makkelijk is op te bergen en goede bescherming biedt.

 • Uw herinneringen, klaar voor de toekomst

  Het digitaliseringsproces is voltooid! U kunt uw opslaggeheugen via USB verbinden met media-apparaten zoals computers, laptops en TV's. Wanneer u voor onze cloudservice heeft gekozen ontvangt u per mail uw persoonlijke cloudlink waardoor u overal bij uw gedigitaliseerde materiaal kunt komen.

× Kan ik u ergens mee helpen?