Het digitaliseringsproces

 • Offerte aanvragen en goedkeuren

  Het digitaliseringsproces begint met het vrijblijvend aanvragen van een offerte. Binnen uiterlijk twee werkdagen ontvangt u deze offerte in uw mailbox waarna u uw opdracht aan ons kunt bevestigen.

 • Stuur de videobanden naar ons op

  De offerte is geaccepteerd en de opdracht is aangemeld. Nu is het tijd om de videobanden bij ons aan te leveren. U kunt de banden zelf bij ons leveren in Utrecht, maar u kunt deze ook versturen via de pakketpost. Daarbovenop biedt VHSnaarDigitaal een Ophaal- en Retourservice.

 • Wij beginnen met het digitaliseren

  Na het ontvangst van uw materiaal sturen wij u hiervan een bevestigingsmail. Wij beginnen direct aan het digitaliseren van uw videobanden. Dit proces duurt enkele werkdagen waarna wij het gedigitaliseerde materiaal op een harde schijf of USB-stick plaatsen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw materiaal op te slaan in een eigen persoonlijke cloud.

 • Wij sturen uw materiaal retour en leveren de opdracht

  Wanneer wij 100% tevreden zijn met de resultaten, sturen wij de videobanden inclusief uw gedigitaliseerde materiaal naar u retour. U ontvangt het opslaggeheugen in een stevig doosje dat makkelijk is op te bergen en goede bescherming biedt.

 • Uw herinneringen, klaar voor de toekomst

  Het digitaliseringsproces is voltooid! U kunt uw opslaggeheugen via USB verbinden met media-apparaten zoals computers, laptops en TV's. Wanneer u voor onze cloudservice heeft gekozen ontvangt u per mail uw persoonlijke cloudlink waardoor u overal bij uw gedigitaliseerde materiaal kunt komen.

× Kan ik u ergens mee helpen?